Review – Všechny body míří do Brna

Hattrick tahal celý zápas za delší konec a vždy dokázal rychle reagovat na vývoj zápasu.

Štíři opět nezačali zápas dobře. Hattrick se postaral o první dvě branky v zápase a po deseti minutách tak na tabuli svítilo skóre 0:2. Domácí se do zápasu ale rychle vrátili a dvěma góly srovnali krok na 2:2. Hostům se však podařilo po minutě znovu vzít vedení zpátky a do první sirény odskočit na 2:3. Štíři ještě nevyužili přesilovku, a to bylo vše z první části.

V té druhé měli Jihomoravané možnost přesilové hry. Ta se jim hrubě nepovedla, jelikož v ní dostali branku. Jejím autorem byl Dan Drobiš, který tak zápas znovu srovnal. Za 5 minut měli svou další přesilovkovou možnost Jihočeši. Bohužel ji stejně jako první nevyužili, a tak si své vedení vzali zpět hráči Hattricku.

Třetí třetina začala podobně jako ta první. Brňané opět dvakrát rozvlnili síťku a při skóre 3:6 v jejich prospěch se zdálo být hotovo. Štíři ale ještě neřekli své poslední slovo. Byla jim nabídnuta přesilová hra, kterou nevyužili, ale pět sekund po jejím skončení tvrdou střelou z první na zadní tyč vlil všem v hale krev do žil Matyáš Kouba. Potom potvrdil svou střeleckou formu Víťa Strouhal, když úspěšně dorazil střelu v předbrankovém prostoru. Stav byl tedy 5:6. Bohužel Hattrick znovu potvrdil svou kvalitu a znovu zapnul v pravou chvíli. Štíři podlehli Brnu 5:8.

Rozhovory a sestřih