Review – V Kopřivnici za 3 body

Dobrá druhá třetina a znovu tuhá obrana, na které si tentokrát vylámali zuby Vikingové z Kopřivnice.

Zápas začal gólem soupeře, štírským vyloučením, které se podařilo ubránit a poté další soupeřovou brankou. Po dlouhé cestě to tak byla studená sprcha pro Jihočechy. Do konce první části se ale Štíři oklepali. Michal Borovka po odskoku našel cíl a slavil tak svůj premiérový gól za štírské áčko.

Další premiérový bod přišel při vyrovnávacím gólu na 2:2. Adam Tůma vystřelil na branku a jeho střelu dorazil Dominik Vlček. Adam tak má svůj první bodový záznam a Dominik prolomil letošní střeleckou smůlu. Po vyrovnání ale přišlo další štírské oslabení. To hráči znovu dokázali odbránit a po jeho vypršení si dokonce vzít vedení. Trefil se Matěj Hladík, pro kterého to byl také první bodový zářez v 1. lize mužů. Vikingové ještě vyrovnali na 3:3, ale poté Štíři dvěma góly odskočili do dvoubrankového vedení. První bod slavil ještě Jáchym Peprný po jeho asistenci.

Třetí část nabídla jen jeden gól, a to když Vikingové snížili na 4:5. Štíři pak ubránili ještě třetí přesilovku v zápase, svou bohužel neproměnili, a tak začal obrovský tlak Kopřivnice. Spoustu neproměněných šancí, dokonce netrefených prázdných branek znamenalo jen jediné. Vytoužené modro bílé vítězství!

Rozhovory a sestřih

Foto: FBC Vikings Kopřivnice