Preview – Porazí Štíři nováčka 1. ligy?

V sobotu 5.10. je na programu 5. kolo 1. ligy mužů. Štíry tentokrát čeká dlouhá cesta do Moravskoslezského kraje, konkrétně do Kopřivnice.

Naše Áčko má na svém kontě po čtyřech kolech čtyři body a v tabulce soutěže nám náleží 11. příčka. Tým se v minulém kole prezentoval lepší obranou činností a i proto dokázal vybojovat bod. Na to bude chtít výběr Lukáše Malého rozhodně navázat a na jih Čech přivézt další body. Po minulém kole se opět osamostatnil na čele tabulky asistentů Dominik Vlček, který zatím na gól čeká, ale o to více se mu daří brankové situace připravovat. Za pět zápasů zaznamenal 0+10.

Nováčkovi 1. ligy se zatím daří pro některé až nečekaně úspěšně. Do sezony vstoupili velmi dobře. Chuť z vítězství zažili už třikrát, a to když dokázali porazit Primátor Náchod, Slavii Plzeň a naposledy FbC Respekt Hradec Králové. Jediná porážka přišla ve druhém kole proti Butchis, kteří spadli z Livesport Superligy. Vikingy z Kopřivnice zdobí i dobrá produktivita. Se skóre +8 mají druhé nejlepší skóre soutěže a v celkové tabulce jim patří třetí místo.