Review – Muži padli v prodloužení

Dobrá první třetina, a pak jen boj a tuhá defenzivní činnost. I tak by se dal popsat zápas z pohledu Štírů.

Zápas sotva začal a domácí už putovali na trestnou lavici. Naprosto zbytečný trest za špatné střídání Ústí využilo a odskočilo do vedení. Poté přišla minuta devátá a červená karta s trestem 2+2 pro hostující střídačku, když jejich člen udržel rukou míček ve hře. Štíři nakonec dlouhou přesilovku využili a srovnali skóre. Do konce první části dokázali Štíři vsítit ještě jednu branku.

Ve druhé třetině dokázali hosté vyrovnat a poté otočit zápas dvěma góly za šest sekund. Štíři byli trošku rozhození z vývoje zápasu, ale nakonec dokázali do konce třetiny vyrovnat. Druhou trefu v zápase si připsal Dan Drobiš, Dominik Vlček další asistenci na svůj bohatý účet a vyrovnácí gól vstřelil Víťa Strouhal, který se trefil ve druhém utkání po sobě.

Posledních 20 minut branku nepřineslo. Ústí se tlačilo do zakončení, některé situace až přehrávalo, ale co se dostalo na branku, to pochytal Radek Kulhan v domácí svatyni. Muselo přijít prodloužení, kde hosté využili chybu a z brejkové situace rozhodli 4. kolo.

Hodnocení Lukáše Malého: „Pro nás dneska vydřenej bod, lepší jsme byli možná tak v první třetině. Od druhý třetiny nás soupeř hodně tlačil a odskočil na 2:4. Měl tam ještě přesilovku, kterou jsme zvládli odbránit. Po tom do konce třetiny jsme zvládli vyrovnat a třetí třetina byla o tom, že jsme neproměnili několik brejků a soupeř hrál hodně na míčku. My jsme zvládali ale hodně blokovat a dobránit to do prodloužení, takže bereme bod. V prodloužení jsme udělali chybu ze který nás soupeř potrestal a asi i zaslouženě bere ten bod navíc.

Rozhovory a sestřih